Nyheder !

Så er invitationen til Gi’ en arm i Århus klar  Det bliver en spændende dag med guidet rundvisning i den gamle by. Vi håber en masse har lyst til at deltage, og samtidig støtte op om de to foreningers arbejde Husk tilmelding til tilmelding@nedsatsyn.dk senest d. 14 september 

Brugernes Førerhunde Ordnings billede.

Høring i Folketinget !

I morgen onsdag d. 17 maj, deltager John Pedersen og Lone Hellstedt Olsen i høringen omkring specialiserede socialtilbud på Christiansbrg.
Formålet med høringen er at få viden om, hvorvidt de store ændringer i strukturen på socialområdet fortsat sikrer høj specialiserede tilbud, rådgivning og praksis for mennesker med handicap. Hvordan sikrer vi, at ny forskning bliver til nyttig viden for mennesker, der har behov for specialiserede tilbud som følge af et handicap, og hvordan sikrer vi, at den teknologiske udvikling kommer denne gruppe til gode?
Vi ser frem til nogle spændende timer, og til det videre arbejde for at sikre at alle vores brugere, eksisterende som kommende, får en lige højt kvalificeret behandling i overensstemmelse med gældende lovgivning på området, uanset bopælskommune.

Søndag den 11:Juni

 Gi’ en arm – Motionsarrangement for hele familien

Dato: 11. JUNI KL. 10:30-15

Sted: Dyrehaven, 2930 Klampenborg

Arrangører:

Mobilityinstruktører fra IBOS, Førerhundebrugere fra BFO, og repræsentanter fra foreningen NEDSATSYN.dk.

God motion og skøn natur

Gi’ en arm er et motionsarrangement for hele familien, men er tilrettelagt så det er fuldt tilgængeligt for mennesker med synshandicap. Det vil derfor være muligt at få en arm rundt på turen kl. 11-12 og 13.

Vi skal ud og gå en tur på ca. 5 km. i den skønne dyrehave, og vi mødes i det grønne anlæg lige ved Klampenborg station, hvor der er velkomst kl. 10:30.

Efterfølgende kan man nyde en kop kaffe/te og en sandwich, og møde mobility instruktører fra IBOS, Førerhundebrugere fra BFO, og repræsentanter fra foreningen NEDSATSYN.dk.

Arrangementet er gratis for arrangørernes medlemmer.

Pris pr. deltager der ikke er medlem er 25,- kr. Inklusiv kaffe/te og sandwich fra kl. 12-15.

Tilmelding for både medlemmer og ikke medlemmer skal ske til info@foererhund.dk, senest d. 9 juni, for dem der ønsker sandwich.

Hvis man har lyst, kan dagen sluttes af med GRATIS koncert med Joey Moe på Bakken kl. 16.

Så kom og få en skøn dag i den smukke dyrehave med lidt god motion, og støt samtidig op om arrangørernes arbejde for at forbedre forholdene for synshandicappede i Danmark.

Print Friendly, PDF & Email